flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судова гілка влади за 30 років незалежності України: здобутки, проблеми та перспективи. Основний Закон незалежної, правової держави.

26 серпня 2021, 09:54

                25 серпня 2021 року голова Франківського районного суду м. Львова прийняла участь у Міжнародній конференції з нагоди 30-ти річчя Незалежності України на тему «Судова гілка влади за 30 років незалежності України: здобутки, проблеми та перспективи. Основний Закон незалежної, правової держави», організованої Львівським апеляційним судом за сприяння Національної школи суддів України, Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України та Львівського національного університету імені Івана Франка спільно з країнами Польща, Нідерланди та Німеччина.

 

 

               У заході взяли участь представники суддівського корпусу з України, Польщі, Нідерландів та Німеччини, представники Консультативної місії Європейського Союзу, наукової спільноти Львівського національного університету імені Івана Франка, представники Державної судової адміністрації України, Служби судової охорони, адвокатури та прокуратури.