flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд розглянув справу про дрібне хуліганство

22 травня 2023, 12:49

 

            В доповнення до повідомлення , висвітленого на сайті суду  12.05.23 , Франківський районний суд м.Львова повідомляє, що 19.05.23 розглянено справу про притягнення до адміністративної відповідальності другого з правопорушників, які 25.02.23 на зупинці громадського транспорту  вступили у статеві зносини, чим порушили громадський порядок. Розгляд срави проведено за відсутності правопорушника, який на неодноразорві виклики до суду не з'явився, хоча належним чином увідомлений про час та місце розгляду справи. Особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.173 КУПАП (дрібне хуліганство)  та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 3х неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

         Справу щодо іншого з правопорушників у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.173 КУПАП розглянено 31.03.23.

         Звертаємо увагу громадськості та засобів масової інформації про толерантність у висловлюванні коментарів щодо дій суду при розгляді справ про адміністративні правопорушення до винесення кінцевих рішень у справах.