flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем юриста України!

08 жовтня 2024, 13:16

День юриста України – професійне свято, встановлене Указом президента України 16 вересня 1997 року.

      Це свято об'єднує юристів різних сфер діяльності, які стоять на захисті прав і свобод громадян. Юристи це справжні захисники справедливості і порядку.

     Дату свята обрано невипадково – вважається, що саме цього дня у 1016 році Володимир Мономах і Ярослав Мудрий видали першу збірку законів Київської Русі під назвою «Руська правда». 

      Бажаю вам невичерпного здоров'я, енергії, оптимізму та сил. Нехай у вашій кар'єрі не буде місця для помилок і поразок та Ваша робота нехай приносить радість та успіх, а особисте життя наповнюється спокоєм, щастям та любов'ю та мирним небом!

      З нагоди Дня юриста ТУ ДСА в Львівській області за сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, зразкове виконання службових обов’язків нагороджено грамотою секретаря судового засідання Лозинського Т.-Р.А. та оголошено подяку секретарю судового засідання Мучинській Ю.О.

      Окрім цього, в.о. голови суду Мартьяновою Світланою Мирославівною за високі досягнення у роботі відзначено наступних працівників апарату суду: консультанта суду Гулієву М.І., секретарів судового засідання Беднара А.М., Сеньків А.Т, секретарів суду Мінурку С.В., Лобас А.А., помічників суддів Максимович М.М., Ковальського Н.В., Фортуну Т.Я., заступника керівника апарату Гірняк Н.М.

 

Зі святом, шановні колеги!

Разом до Перемоги!