flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

15 лютого 2013 року у приміщенні Франківського районного суду м.Львова проведено нараду головою суду Мартьяновою С.М. та начальником ТУ ДСА в Львівській області Попович Ю.В. з суддями та працівниками апарату суду.

18 лютого 2013, 11:39

15 лютого 2013 року у приміщенні Франківського районного суду м.Львова головою суду Мартьяновою С.М. спільно з начальником Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Попович Ю.В. проведено нараду з суддями та працівниками апарату суду щодо організаційних питань діяльності суду.

На нараді обговорювалось питання щодо покращення показників внесення копій судових рішень до ЄДРСР та наводилась інформація про стан фінансового, матеріально-технічного й організаційного забезпечення суду у 2012 році, окреслювались перспективи на 2013 рік.

Начальник управління Попович Ю.В. повідомила про основні завдання територіального управління на 2013 рік, зокрема щодо посилення безпеки суддів і членів їх сімей та вжиття заходів щодо економії витрат на поштові відправлення, а також оглянула приміщення Франківського районного суду м.Львова та обговорила з головою суду основні напрямки покращення умов праці суддів та працівників апарату суду.