flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! Наказ Державної судової адміністрації України від 27.06.2013 №93 «Про зупинення дії деяких положень інструкцій з діловодства»

04 липня 2013, 10:51

 ОГОЛОШЕННЯ!!!

 

Відповідно до  Наказу Державної судової адміністрації України від 27 червня 2013 року № 93 "Про зупинення дії деяких положень інструкцій з діловодства", ЗУПИНЕНО ДІЮ абзаців третього та четвертого пункту 18.2 Інструкції з діловодства в місцевому загальному суді, затвердженої наказом Державної судової адміністрації України від 27 червня 2006 року № 68 зі змінами.

Витяг з Інструкції з діловодства в місцевому загальному суді:

«18.2. Судові документи оформлюються відповідно до вимог Цивільного процесуального кодексу України, Кримінального процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України, Кодексу про адміністративні правопорушення України, інших законодавчих і нормативно-правових актів, а також цієї Інструкції.

Тексти рішень, ухвал та інших процесуальних документів суду зберігаються в автоматизованій системі документообігу суду у вигляді відповідного електронного документа, засвідченого електронним цифровим підписом судді (судді-доповідача).

На кожній сторінці судових рішень, виконавчих листів, які видаються на підставі наявних у автоматизованій системі даних, у момент друку автоматично формується унікальний штрих-код, що розміщується в нижньому правому куті документа. Унікальний штрих-код містить код бази даних суду, унікальний ідентифікатор документа в базі даних суду, тип документа та тип юрисдикції.

Видача (надсилання, вручення) судових рішень, їх копій, виконавчих листів та їх дублікатів без унікального штрих-коду забороняється.

{Пункт 18.2 в редакції Наказу Державної судової адміністрації № 83 від 17.06.2013