flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З 11 по 15 грудня 2017 року в приміщенні Франківського районного суду м. Львова відбудеться «Тиждень відкритих дверей».

08 грудня 2017, 16:47

З 11 по 15 грудня 2017 року  в приміщенні Франківського районного суду м. Львова відбудеться «Тиждень відкритих дверей».

Цього року «Тиждень відкритих дверей» буде приурочений до міжнародного свята Дня захисту прав людини, що відзначається щороку 10 грудня, знаменуючи річницю ухвалення Генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини в 1948 році та з нагоди професійного свята - 15 грудня Дня працівника суду згідно з Указом Президента України «Про День працівників суду» від 8 грудня 2000 року № 1318/2000.

Цього разу суд відвідають учні спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №66 з поглибленим вивченням англійської мови та інформаційних технологій м.Львова та студенти юридичного факультету Львівського торгівельно-економічного університету.

Метою заходу є  підвищення загального рівня правової культури учнів, студентів, формування у них поваги до права, підвищення рівня обізнаності зі специфікою, особливостям і змістом діяльності судових органів, а також побудови діалогу між судовою владою та суспільством.

Програма проведення «Тижня відкритих дверей» включатиме в себе ознайомлення з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду, спілкування з головою суду Мартьяновою Світланою Мирославівною та інше.