flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про стан розгляду Франківським районний судом м.Львова запитів в порядку Закону України „Про доступ до публічної інформації” за перше півріччя 2013 року.

12 липня 2013, 15:19

 Інформація

про стан розгляду Франківським районний судом м.Львова запитів

в порядку Закону України „Про доступ до публічної інформації”

за перше півріччя 2013 року.

 

На виконання пункту 10 статті 15 Закону України  „Про доступ до публічної інформації” в Франківському районному суді м.Львова проводиться аналіз роботи із запитами на інформацію.

Запити, подані в порядку Закону України  „Про доступ до публічної інформації” як поштою, так і електронним звязком, були зареєстровані в системі документообігу суду у відповідному журналі.

На адресу суду за звітний період надійшов 271 запит від громадян та юридичних осіб.Відповідно до ст.20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» на всі запити було вчасно надано відповіді та розяснення. Розгляд окремих запитів було продовжено до 20-ти днів у зв’язку з необхідністю пошуку інформації серед значної кількості даних, відповіді на решту запитів надавалися упродовж 5-ти робочих днів.

Відповіді на запити були надані в письмовій формі та направлені запитувачам поштою, а в деяких випадках електронною поштою.

Запити, що надійшли до суду протягом звітного періоду в порядку Закону України „Про доступ до публічної інформації” стосувались питань отримання інформації щодо розгляду справ про адміністративні правопорушення різних категорій, стану розгляду справ та результатів їх розгляду, набрання судовими рішеннями законної сили та отримання їх копій, наявності в провадженні суду справ за участю певних осіб