flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дистанційне навчання працівників апарату суду

28 серпня 2013, 15:41
З метою підвищення ефективності роботи суду та професійних навиків працівників суду, що працюють з комп’ютерною програмою «Д-3» працівники апарату суду записались для участь у дистанційному навчанні, що проводить учбовий центр державного підприємства «Інформаційні судові системи».
На даний час діють курси по дисциплінах «Реєстрація та ведення вхідної та вихідної кореспонденції (загальна канцелярія)» та «Реєстрація справ та ведення статкарток (канцелярії по справах)». Працівники апарату Франківського районного суду м.Львова записались на навчання по вищевказаних дисциплінах.
Запис на курси здійснюється за допомогою професійної мережі «Феміда» (http://femida.court.gov.ua). Для внесення до списку осіб, які будуть проходити навчання, працівнику апарату суду необхідно зареєструватися на зазначеному сайті. На головній сторінці, у рубриці «Найближчі події», необхідно обрати бажаний курс та натиснути посилання «Приєднатися до події».
Детальна інформація щодо роботи учбового центру розміщена за посиланням http://femida.court.gov.ua/pages/courses.

У разі виникнення питань, пропонуємо звертатись до заступника директора департаменту розробки програмного забезпечення Підприємства Мацери Бориса Семеновича за телефонами 044-207-35-44, 067-242-66-33 або на електронну адресу matsera@ics.gov.ua.