flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Славкова Лариса Геннадіївна,повідомляється Франківським районним судом м.Львова

15 березня 2024, 10:22

 

Оголошення

Франківський районний суд м. Львова повідомляє відповідачку Славкову Ларису Геннадіївну (18.09.1977 року народження, адреса: м. Львів вул. Кастелівка ), що у провадженні судді Кузя В. Я. перебуває цивільна справа (№ 607/17913/23) за позовом позовом Славкова Анатолія Євгеновича до Славкової Лариси Геннадіївни, з участю третьої особи Управління сім"ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради про визначення місця проживання дитини яка розглядається в порядку загального позовного провадження з викликом сторін .

 Повідомляємо, що судове засідання відкладено на 14 год. 15 хв. 21 березня 2024 року у приміщенні Франківського районного суду м. Львова (м. Львів, вул. Г. Чупринки, буд. 69).
 
У зв’язку із наведеним прошу Вас з’явитись в судове засідання на вищевказаний час або забезпечити явку представника. Крім того, повідомляємо, що згідно з статтею 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Окрім цього, наголошуємо, що Ви можете отримати інформацію щодо даної справи за допомогою мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України: https://fk.lv.court.gov.ua/sud1326/gromadyanam/csz/ .

 Секретар судового засідання                                              Анна САВЧЕНКО